به سایت موزه نسخ خطی، آثار فرهنگی هنری و کتابخانه دکتر محفوظی خوش آمدید.

به گزارش روابط عمومي و اطلاع رساني مرکز دايره المعارف انسان شناسي و موسسه پژوهشي ابن سينا ،دکترمحمدصادق محفوظي در حاشيه مراسم رونمايي از آثار نفيس قرآني و نسخ خطي، به فعاليت مرکز دايرهالمعارف انسانشناسي و مؤسسه پژوهشي ابن سينا پرداخت و گفت: رسالت اصلي کتابخانه و موزه اين مرکز حفاظت از نواميس معنوي کشور و مکتوبات هنري است.
رييس مرکز دايرةالمعارف انسانشناسي ادامه داد: در اين مجموعه 100 هزار اثر خطي و سنگي شامل کتابخانه آثار خطي، نقاشي، خواتيم(انگشتريها و مهرها)، موزه فرهنگي و تاريخي و نقاشيهاي ادوار مختلف تاريخ ايران و اسلام در کنار نسخ ارزشمند قرآن کريم قرار داشته که براي بازديد عموم مهيا است.
محفوظي در خصوص نحوه حمايت از آثار مرکز دايره المعارف انسان شناسي و موسسه پژوهشي ابن سينا اظهار داشت: اين مرکز وموسسه به صورت خصوصي و بدون حمايتهاي دولتي اداره شده و بخشي از درآمدهاي آن از طريق انتشار آثار به دست ميآيد و هيأت رئيسه اين مرکز با انگيزههاي شخصي فعاليت ميکنند.
وي تصريح کرد: احياي نسخ خطي از ديگر اقدامات اين مرکز است که با مشکلات فراواني همراه بوده و همچنين نگهداري ازاين آثار کار مشکلي است که نيازمند تحقيق و تصحيح، مقابله با آثار ديگر، ارتباط با کتابخانههاي خوب دنيا و استفاده از ديدگاههاي صاحبنظران است.
وي در خصوص آثار قرآني و نفيس اين مرکز خاطر نشانکرد: قديميترين اثر قرآني اين مرکز قرآن به خط کوفي اول در 11 صفحه روي پوست آهو، قرآن به خط کوفي دوم در 13 صفحه، قرآن به خط کوفي سوم در 18 صفحه و قرآن به خط کوفي چهارم با ترکيب پوست و کاغذ است.